Welkom op de website van Punt Alfa!

 

Punt Alfa verdeelt verschillende merken van duiksportmateriaal voor groot en klein, techduiker(ster) of fotograaf, de occasionele duiker in de tropen of de doorgewinterde noordzeeduiker. Met de nodige know how wordt u onthaald door Ron Guldentops of Katrien Vandeweerd, beiden sinds hun jeugd reeds aktief in deze fascinerende Hobby. Voor het vullen van uw duikflessen tot 200/300 bar met lucht, nitrox of trimix gebruiken we betrouwbare en duurzame apparatuur zoals een Super Silent 500 HOLUGT COMPRESSOR en een CONTINU BLENDINGSSYSTEEM van MPS TECHNOLOGY. Nitrox vullen kan zo uit een buffer van 60.000barl met een premix van 32% zonder wachttijden, trimix 20/25 kan meestal ook meteen maar daar maakt u toch best steeds een afspraak voor. Ook de jeugd vindt bij ons zijn gading met de verhuur van materiaal aan zeer aantrekkelijke tarieven. Voor de INSPIRATION REBREATHER DUIKER houden we een ruime voorraad aan service materiaal en onderdelen.Graag verwelkomen we u in onze duikzaak waar u relax en vrijblijvend rustig kunt rondneuzen of desgewenst advies kunt bekomen. We zijn geen webwinkel eenvoudig omdat dit niet in onze filosofie van zakendoen past. Ook de winkelinrichting is sober en praktisch ingericht en dat voelt u als klant ook in de geldbeugel.Wil u graag kennis maken met de onderwater wereld maar beschikt u slechts over een krap tijdsbestek dan kan u een PRIVE DUIK OPLEIDING bekomen. Bent u reeds een gebrevetteerd duiker maar wenst u uw duik ervaring te verruimen met nieuwe technologieën dan bent u aan het juiste adres. Wij bieden u ook betalingscomfort met de betaalkaarten van Visa en bancontact zonder extra kosten.

De website die u net hebt geopend wil niet alleen een zakelijk of technisch overzicht bieden van wat u kan vinden bij Punt Alfa maar wil u ook laten kennismaken met de mensen die erachter staan. Meer info vindt u hierover terug op de wie rubriek.

Metalsub Hollis AP Diving Sea&Sea Custom Divers Dive Equipment Suunto Bare Mares Apeks Aqualung SeaQuest Seac Sub Underwater Kinetics Analox Shearwater Reseach Aircon Sealife Fourth Element Oceanic

 

Rebreather Vision opleidingen