NELOS

NELOS staat voor “Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -Sport”, ofwel de Vlaamse duikbond, erkend door BLOSO.
NELOS telt meer dan 10 000 leden en is daarmee veruit de grootste duikbond in Vlaanderen.

Alle leden zijn verzekerd en de brevetten zijn internationaal erkend door het lidmaatschap bij CMAS, de wereldconfederatie der duiksport (in meer dan 100 landen).
Lees meer op: http://www.nelos.be/

Technical Diving International

TDI werd in 1994 opgericht door een aantal zeer ervaren duikinstructeurs met het doel de technische toepassingen in de duiksport voor een groter publiek bereikbaar te maken.

De boeken en artikelen van TDI staan bekend als de beste en meest professionele bronnen. Heel belangrijk: TDI heeft de beste veiligheid statistieken van alle opleidingsinstituten.

Of je nu geïnteresseerd bent in Nitrox, Rebreathers, Trimix of  één van de vele andere opleidingen die TDI je kan bieden, je kunt er zeker van zijn dat je deelneemt aan een training die je "het neusje van de zalm" biedt van de duik technologie.

TDI heeft kantoren over de gehele wereld en meer dan 10.000 instructeurs die onze opleidingen geven. TDI is uitgegroeid tot de grootste internationale gespecialiseerde duikorganisatie. De duiksport verandert constant, onze staf kijkt altijd vooruit en streeft ernaar de naam te behouden van vernieuwers van de duikindustrie.

We willen er voor zorgen dat iedere duiker zoveel mogelijk geniet van zijn duiken. Bij TDI zijn we allemaal duikers en willen we onze liefde voor onze sport delen met een zo groot mogelijk publiek.

SDI is opgericht in 1999 als gevolg van het grote succes van onze zuster maatschappij TDI, die gespecialiseerd is in de meer gevorderde disciplines van duik training.

Zowel studenten als instructeurs verwelkomden de "no nonsens" benadering die het SDI systeem biedt. We hebben onze cursus materialen zo gestroomlijnd dat de studenten de essentiële theorie leren met een hernieuwde nadruk op de praktische oefeningen en duiktraining, die zowel in het zwembad als in het buitenwater geleerd worden. SDI was de eerste organisatie die vereist, dat de studenten vanaf het begin leren duiken met duikcomputers Lees meer: www.tdisdi.info